Cuijk: Covetrus huurt 12.000 m² bedrijfsruimte

17 december 2019 – Covetrus is met Dactari Dierenartsencoöperatie een langjarige huurovereenkomst overeengekomen voor de huur van Beversestraat 23 te Cuijk.

Het gehuurde omvat diverse geschakelde bedrijfshallen ten behoeve van magazijn, expeditie en (geconditioneerde) opslagruimte, kantoorruimten aan de voorzijde over twee bouwlagen en separaat parkeerterrein met 108 parkeerplaatsen. Het gehuurde heeft een totale oppervlakte van 11.997 m² vvo verdeeld over de diverse hallen en kantoorruimtes.

De huurder Covetrus is een wereldwijd technologiebedrijf en dienstverlener in de animal health-sector. Het bedrijf ondersteunt gezelschapsdieren, paarden- en langbouwhuisdierenpraktijken. Covetrus biedt een uitgebreid assortiment aan producten, software en diensten.

Het bedrijfspand aan de Beversestraat is gelegen op bedrijventerrein De Beijerd en ’t Riet te Cuijk. De Beijerd en ’t Riet biedt ruimte aan handels-, nijverheids- en industriebedrijven van uiteenlopende aard. Daarnaast zijn er ook ambachtelijke en dienstverlenende bedrijven.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws