Capelle aan den IJssel: WTH verhuist naar nieuw bedrijfsgebouw

WTH Vloerverwarming heeft recent een langdurige huurovereenkomst gesloten voor een nieuwbouw bedrijfsgebouw in Capelle aan den IJssel.

Het bedrijfspand ligt aan de Barckalaan 18. De nieuwbouw is een ontwikkeling van Progam Vastgoedontwikkeling, dat het kavel onlangs in eigendom verwierf. Het nieuw te bouwen bedrijfsgebouw is ontworpen door Bias Architecten en omvat in totaal 1.300 m2 bedrijfsruimte en 1.200 m2 kantoorruimte.

Het nieuwe bedrijfsgebouw zal worden gerealiseerd op één van de laatste onbebouwde kavels in de Capelse wijk Fascinatio. WTH vestigt zich op een zichtlocatie langs de Abraham van Rijckevorselweg en op loopafstand van het openbaar vervoersknooppunt Capelsebrug. In november 2021 wordt door Staton Bouw gestart met de realisatie van het pand.

WTH Vloerverwarming, een TBI onderneming, is al ruim 50 jaar specialist op het gebied van vloerverwarming en koeling in de woning- en utiliteitsbouw. Progam Vastgoedontwikkeling is een onafhankelijke ontwikkelaar op het gebied van commercieel vastgoed in met name de regio Rijnmond.

Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting adviseerde en begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van de huurovereenkomst en was tevens betrokken bij het verwerven van het kavel door Progam. De verhuurtransactie kwam tot stand in collegiale samenwerking met CBRE.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws