Bunnik: Broad Horizon huurt 2000 m² in Mountain Offices

2 december 2020 – Per Q1 2021 heeft Broad Horizon een langjarige huurovereenkomst met Rijsterborgh Vastgoed afgesloten voor 2000 m² kantoorruimte in de Mountain Offices in Bunnik.

Naast de bestaande hoofdvestiging in Amsterdam consolideert Broad Horizon op de nieuwe locatie in Bunnik vier locaties in Midden-Nederland. Het bedrijf heeft voor deze nieuwe locatie gekozen vanwege de optimale indeelbaarheid, het opleverniveau en de bereikbaarheid.

Deze locatie is de eerste kantoorruimte die wordt ingericht voor het ‘aanland-concept’, waarbij het kantoor werk- en ontmoetingsruimte biedt voor alle medewerkers uit de regio. Het concept zal ook uitgerold worden naar de kantoren in Amsterdam, Den Bosch en Maastricht. Hiermee faciliteert Broad Horizon meer samenwerking met klanten, en tussen collega’s, diverse bedrijfsonderdelen en verschillende locaties. Tevens ontstaat er op deze wijze ruimte voor groei in lijn met de ambities.

Broad Horizon is een speler op de Nederlandse data- en IT-markt, gericht op organisaties van 50–2500 medewerkers. De afgelopen jaren is de organisatie sterk gegroeid, zowel door organische groei als door overnames. Onder verschillende labels werken dochterondernemingen zoals True, DMP, Cmotions, Underlined en Delegate op het gebied van digitale transformatie.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws