Breda: Züblin huurt kantoorruimte aan de Lage Mosten

24 Januari 2018 – Westpoort Vastgoed heeft een overeenkomst gesloten met Züblin Nederland voor de verhuur van twee verdiepingen kantoorruimte (circa 1400 m²) aan de Lage Mosten 49–63 in Breda.

Het kantorencomplex ligt op kantorenpark Westerhage, met directe verbinding naar de Rijksweg A16. De vorige huurder, die per eind 2017 vertrok, huurde het hele pand. Met de verhuur aan Züblin Nederland is het kantoorgebouw per 1 april 2018 weer deels verhuurd.

Züblin Nederland, met op dit moment het hoofdkantoor in Vlaardingen, is onderdeel van Ed. Züblin AG Stuttgart, dat behoort tot de Europese bouwgroep Strabag. Gezamenlijk vormen ze een bouw- en technologieconcern, wereldwijd actief in onder meer civiele en utilitaire bouw, infrastructuur en wegenbouw inclusief speciale divisies en concessies vooral gericht op de bouw van grootschalige, veelal complexe projecten.

Westpoort Vastgoed zal het pand van een single-tenant kantoor transformeren naar een multi-tenant kantoor. Onder andere zal er een operator in het gebouw worden gehuisvest die naast kleinere kantoorruimten (vanaf circa 19 m²) ook aanvullende voorzieningen zal aanbieden, zoals een bemande receptiebalie, horeca ten behoeve van de gebruikers in het gebouw en in de directe omgeving, vergaderfaciliteiten en sport en ontspanning.

 

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws