Breda: WDP realiseert sluitstuk herontwikkeling Greenery

25 September 2018 – WDP is gestart met de realisatie van een nieuw distributiecentrum van 55.000 m² voor Lidl op de site die voorheen eigendom was van The Greenery in  Breda.

Het nieuwbouwmagazijn vormt het sluitstuk van de herontwikkeling van het terrein en de gebouwen, die in 2015 door WDP werden verworven, tot een modern logistiek park van in totaal ongeveer 85.000 m², verhuurd aan meerdere klanten.

Na de afbraak van de bestaande loods (ex-The Greenery), is WDP gestart met de realisatie van een nieuwbouwmagazijn van circa 55.000 m² dat na oplevering, voorzien in de loop van het tweede kwartaal van 2019, zal worden gehuurd door Lidl op basis van een langetermijnhuurcontract.

Lidl zal in dit pand zijn food-activiteiten – voorheen op verschillende kleinere locaties – consolideren. Deze verhuring bevestigt andermaal het langetermijnpartnership tussen WDP en Lidl. Na de huur van de locaties te Moerdijk en Hazeldonk in Nederland en het pand te Genk in België, is dit meteen het vierde WDP-warehouse dat door de retailer voor lange termijn wordt gehuurd.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws