Breda: Voormalig bankgebouw verkocht

18 december 2019 – Van Dijnsen Installatiewerken/Beveiligingen heeft een voormalig bankgebouw gekocht in Breda.

Na een langlopend verkoopproces is Mee West-Brabant er in geslaagd een koper te vinden voor haar bijzondere kantoorgebouw aan de Heerbaan. Dit kantoorgebouw is in 2003 aangekocht door Mee om hier de groei van haar kantooractiviteiten te faciliteren.

Het betonnen gebouw is in het verleden gebouwd door de Nederlandse Bank. Het bijzondere van het gebouw is met name de robuuste architectuur en een kluis van ruim 800 m² onder de grond. In 2003 is het gebouw getransformeerd van bankgebouw naar kantoor.

Inmiddels is het te groot geworden voor Mee West-Brabant en werd het geruime tijd te koop aangeboden. Na een intensief verkoopproces is Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, geslaagd in het vinden van een koper.

In de loop van volgend jaar zal Van Dijnsen Installatiewerken/Beveiligingen het gebouw gaan verduurzamen en verbouwen, waarna zij hier haar kantoor gaat vestigen.

Het gebouw bestaat uit ca. 1800 m² kantoor en een souterrain van ca. 900 m² in gebruik ten behoeve van vergaderfaciliteiten en archief. Het pand is gelegen op een perceel van ruim 5000 m² en heeft rondom ruim 70 parkeerplaatsen op het terrein.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws