Breda: Kadans investeert in TripleO Campus

22 Maart 2017 – Kadans heeft het AV-huis en het Pakhuis te Breda aangekocht. Met de aankoop van deze 2 gebouwen krijgt de TripleO Campus in Breda steeds meer vorm. De prijs voor beide gebouwen tezamen ligt op € 4 mln. 

Het Pakhuis is langjarig verhuurd aan SVZ International, onderdeel van Royal Cosun. SVZ is een internationale organisatie en verwerkt fruit en groenten tot ingrediënten voor de internationale voedingsmiddelenindustrie. Op de locatie in Breda zit het hoofdkantoor en vindt onderzoek plaats.

De aankoop van het AV-huis past bij de ambitie van Kadans om duurzame gebouwen aan de portefeuille toe te voegen. Het AV-huis heeft bij oplevering een groencertificaat voor duurzame nieuwbouw ontvangen.

In het AV-Huis zijn meer dan 15 partijen gevestigd die allemaal gelieerd zijn aan de creatieve, technologische industrie. Hierbij ligt de nadruk op partijen die werken met beeld, geluid, games, multimedia en animatie.

De TripleO Campus is het centrum voor creativiteit en technologie voor Breda en omstreken. Professionals uit verschillende disciplines werken hier samen. De aanwezigheid van de gezamenlijke buitenruimte, studio’s en het grand café ‘Canteen’ met vergaderruimten dragen bij aan de onderlinge samenwerking.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws