Breda: QX Real Estate bouwt studentencampus met 224 studio’s

1 november 2016 – De Rotterdamse vastgoedbelegger QX Real Estate investeert in een campus met 224 studio’s voor studenten in Breda. Het nieuwbouwproject wordt voor de start van het studiejaar 2017/2018 opgeleverd.

Eind november wordt gestart met de bouw van Study Studio Park Breda aan de Rat Verleghstraat in Breda. De campus omvat 224 zelfstandige studio’s met een groot aantal voorzieningen, zoals een sportveld, barbecueplaatsen en wasruimte. De lage huurprijs zorgt ervoor dat studenten tot 23 jaar in aanmerking komen voor huurtoeslag. QX Real Estate levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de grote vraag naar betaalbare studentenwoningen in Breda.

Het project is ondergebracht in een vastgoedfonds voor private equity en wordt gebouwd door BVR Bouw uit Roosendaal. Het is ontwikkeld in samenwerking met SSPBA.
QX Real Estate wil nog meer investeringen doen in Breda. Het bedrijf, dat in 2007 is opgericht door Bram Lopik, wil ook in andere steden projecten ontwikkelen en investeringen in studentenhuisvesting en huisvesting voor jonge stedelingen.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws