Breda: nieuwe huurders in BondPark

5 Maart 2016 – In het vernieuwde BondPark Breda ‘Benelux Office Space’ aan de Graaf Engelbertlaan 75 in Breda is een aantal nieuwe huurders gevestigd. Forza Group en TKI DINALOG huren in totaal circa 1.700 m² kantoorruimte.

Forza Group is een investeringsorgaan met focus op seed-stage ondernemingen. Onder de Forza Group vallen onder andere het Bredase internetbureau 76interactive, een aantal groeiende e-commerce formules binnen de telecombranche en een cross-mediale sales unit met twintig call center agents.
TKI Dinalog is een logistiek kennisinstituut waarin bedrijven, kennisinstellingen en overheid werken aan een nationaal innovatieprogramma. Dit gebeurt door het stimuleren van het onderwijs in logistiek en supply chain management. De organisatie is, samen met tien andere innovatieve logistieke bedrijven, gevestigd in BondPark.

BondPark cv, sinds eind 2014 eigenaar van BondPark, heeft de renovatie van het complex in gang gezet. Eind 2014 werd zij de nieuwe eigenaar van het kantoor van Exxonmobil Benelux. Het kantoor uit 1987 heeft een oppervlakte van circa 18.000 m² met 600 parkeerplaatsen en wordt sinds de renovatie verhuurd. ExxonMobil is in Breda aanwezig gebleven door een deel van het complex terug te huren van de nieuwe eigenaar.

Inmiddels biedt het object diverse faciliteiten, waaronder vergaderzalen, restaurant, coffee corner, flexplekken en een bemande receptie. Het object biedt de mogelijkheid om All-in offices, Customized offices of Standard offices te huren, variërend van 20 m² tot 5.500 m² kantoorruimte. In totaal heeft BondPark een oppervlakte van circa 18.000 m² met 600 parkeerplaatsen. Er is nog circa 5.500 m² beschikbaar.
De verhuurder werd bij beide transacties geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws