Breda: Lampidee betrekt 6500 m2 herontwikkelde winkelruimte

4 April 2017 – Westpoort Vastgoed heeft een in 2015 aangekocht leegstaand winkelpand nabij Woonboulevard Breda XXL herontwikkeld en weer volledig verhuurd. Het is Westpoort Vastgoed gelukt om een jarenlang leegstaand object aan de Ettensebaan 17a in Breda te transformeren naar een succesvolle locatie en volledig langjarig te verhuren. Na het onderbrengen van Basic Fit, J&B Exclusieve Tuinmeubelen en Platte TV in 2016, opent de winkelformule Lampidee 18 mei haar compleet nieuwe showroom en magazijn. Met het nieuw gesloten contract met Trendhopper voor een nieuw afhaalmagazijn is het complex nu volledig verhuurd.

Faillissement Kidsfactory

Sinds het faillissement van Kidsfactory in 2012 stond het complex grotendeels leeg. Door de gunstige ligging ten opzichte van de Woonboulevard Breda XXL zag Westpoort Vastgoed het potentieel en kocht het aan in 2015. Belangrijkste transformaties waren onder andere een nieuwe gevel, grotere puien, betere reclamemogelijkheden en een nieuwe indeling van de winkels.

Zichtlocatie

De oppervlakte indeling van het complex: Basic-Fit 1750 m², J&B Exclusieve Tuinmeubelen 1450 m², Platte TV 1000 m², Lampidee 1750 m² en Trendhopper 600 m².
Het complex ligt op een zichtlocatie aan de doorgaande weg van de A16/A58 (afslag Breda-West) naar het stadscentrum van Breda. Woonboulevard Breda XXL, die tevens gedeeltelijk onderdeel is van de vastgoedportefeuille, behoort volgens Westpoort tot één van de best presterende woonboulevards van Nederland en trekt wekelijks vele duizenden bezoekers.

52 winkelformules

Het centrum huisvest meer dan 52 bekende winkelformules als Ikea, MediaMarkt, BCC, Roobol, Profijt, Kwantum, Brugman keukens, Bruynzeel keukens, Leenbakker, Prenatal en Rivièra Maison. Tevens zijn er diverse eetgelegenheden gesitueerd als Mc Donalds, KFC en Délifrance.

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheer in commercieel vastgoed en huisvest hiermee meer dan 170 huurders in ruim 150.000 m2 bestaande uit winkels, kantoren, horeca en overige bedrijfsobjecten. Het vastgoedbedrijf belegt onder andere voor de familie Roobol en heeft veel expertise op het gebied van grootschalige winkelruimtes en woonboulevards.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws