Breda: kantoorgebouw De Bijster volledig verhuurd

7 Maart 2016 – Valad Europe heeft twee langjarige huurcontracten getekend voor kantoorgebouw De Bijster in Breda. Hiermee is de kantoorruimte in dit gebouw volledig verhuurd. De Bijster is onderdeel van de Omikron-portefeuille, die Valad Europa vorig jaar samen met Goldman Sachs verwierf.

Driscoll’s of Europe huurt 2193 m² en 41 parkeerplaatsen en CCI IT Groep huurt 626 m² en 12 parkeerplaatsen in het acht verdiepingen tellende kantoorgebouw van in totaal 5467 m², dat gelegen is in kantorenpark De Bijster.
De Omikron-portefeuille bestaat uit 26 kantoorgebouwen, twee parkeergarages en een hotel en omvat een totale oppervlakte van 116.761 m² en 125 huurders. De meeste gebouwen liggen in de Randstad.
Richard den Hartigh, head of asset management Valad Benelux: ‘Het is een fantastisch resultaat dat we een huurcontract hebben vernieuwd en een uitbreiding hebben weten te realiseren, waarmee De Bijster in Breda nu volledig verhuurd is. Dit volgt op de afsluiting van verschillende huurcontracten voor de Omikron-portefeuille, waarvan we vorig jaar het management hebben overgenomen. Onze focus voor dit pand blijft liggen op het toevoegen van waarde. Dit doen we door ervoor te zorgen dat de accommodatie blijft aansluiten op de actuele zakelijke behoeften van onze bestaande huurders.’

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws