Breda: ‘Horizon’ volledig verhuurd

15 december 2020 – Vier nieuwe huurders, te weten Fortum Holding, De Lobel & Partners, Albicher Notariaat  en Van Heeren Advocatuur huren de laatste meters in kantoorgebouw Horizon in Breda.

In kantoorgebouw ‘Horizon’ aan de Lage Mosten in Breda heeft eigenaar Westpoort Vastgoed met vier transacties van samen circa 720 m² kantoorruimte het gebouw van 5200 m² geheel verhuurd.

Begin 2018 heeft de huidige eigenaar het gebouw leeg aangekocht en getransformeerd naar een multitenantkantoorgebouw. Het object biedt nu diverse faciliteiten zoals een bemande receptie, coffee corner met lounge, vergaderfaciliteiten en flexplekken. Voor partijen als PWC, ADI, Züblin, Whitevision en Regus was dit de aanleiding om voor dit gebouw te kiezen.

De laatst beschikbare etage werd verhuurd aan de volgende partijen. Fortum Holding, een bedrijf op het gebied van schone energie dat oplossingen ontwikkelt voor elektriciteit, verwarming, koeling evenals oplossingen om de hulpbronnenefficiëntie te verbeteren.

De Lobel & Partners is een adviesbureau in commercieel vastgoed. Met focus op Zuidwest-Nederland adviseren zij investeerders, banken, vastgoedeigenaren en gebruikers over hun vastgoedvraagstukken. Albicher Notariaat is een gespecialiseerd onafhankelijk notariskantoor met een focus op ondernemingsrecht en vastgoed. Van Heeren Advocatuur is een gerenommeerd advocatenkantoor dat zich heeft gespecialiseerd in huurrecht en vastgoed.

Het kantoorgebouw is een belegging van Westpoort Vastgoed, belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commercieel vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en woonboulevards.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws