Breda: Frasers koopt twee magazijnen

17 Juni 2019 – Frasers Property Europe (FPE) heeft de acquisitie van twee logistieke gebouwen op het industriepark Hazeldonk in Breda afgerond.

De panden zijn verkocht door een internationale logistieke dienstverlener. De transactie weerspiegelt de verdere uitbreiding door FPE van zijn logistieke en light-industrial portfolio in Nederland.

De twee gebouwen hebben een gezamenlijk metrage van ruim 12.500 m² verhuurbare oppervlakte. Ze staan op twee percelen met een totale oppervlakte van 26.000 m². De panden zijn op dit moment volledig verhuurd: één werd verworven via een sale-and-leaseback en heeft een aanzienlijk potentieel voor herontwikkeling waar FPE op termijn invulling aan wil geven. Het andere pand, met een metrage van ruim 8000 m², is verhuurd aan een Duitse winkelketen.

‘De verwachte herontwikkeling vertegenwoordigt het eerste ontwikkelingsproject van FPE in Nederland. We werken aan meer logistieke en lichtindustriële ontwikkelingen in FPE’s kernmarkten Duitsland en Nederland, in overeenstemming met de strategie van Frasers Property in continentaal Europa’, zei Wulf Meinel, ceo van FPE.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws