Breda: DRV huurt nieuwbouwkantoor

15 december 2020 – DRV Accountants & Adviseurs vestigt zich in het najaar 2021 weer in Breda in een te bouwen pand van 1775 m².

Het pand is gekocht door een groep particuliere beleggers. Op het bedrijventerrein ‘Rithmeesterpark’ realiseert Winters bouw & ontwikkeling het nieuwe pand voor de bijna 70 accountants, fiscalisten en specialisten die nu in Oosterhout werken. De Bredase wethouder Boaz Adank gaf  op 11 december het officiële startsein voor de bouw.

Het fraaie kantoorgebouw is een en ontwerp van Rienks Architects en heeft een oppervlakte van circa 1775 m².

Omdat een geschikte bouwlocatie lange tijd lastig te vinden bleek en er een grote behoefte was om de teams in Breda en Oosterhout samen te voegen, is het Bredase team eind 2018 tijdelijk ingevoegd in Oosterhout.

DRV Accountants & Adviseurs telt ruim 600 medewerkers verdeeld over 12 vestigingen in Zuidwest-Nederland. In Brabant heeft DRV tevens vestigingen in Bergen op Zoom en Roosendaal. Het kantoor is 1922 opgericht in Zeeland en heeft vooral de afgelopen dertig jaar een bestendige groei laten zien, zowel in omzet, aantal medewerkers als breedte van dienstverlening.  Naast accountancy, belastingadvies en dienstverlening op het gebied van personeel en salaris, is DRV is actief op een aantal specialistische deelgebieden. Deze zijn voor een deel in aparte bedrijfsonderdelen ondergebracht, zoals dienstverlening in corporate finance en strategisch advies (Crossminds) en aan vermogende particulieren en ondernemers (Zantboer & Partners).

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws