Breda: Distrikt Nørrebro opent winkel

13 Februari 2018 – Distrikt Nørrebro opent eind juni 2018 in Breda zijn vierde winkel.

De nieuwe formule komt uit de koker van The Sting House of Brands en vestigt zich in het geheel verbouwde winkelpand op de hoek van de Eindstraat en Karnemelkstraat in Breda. ASR Vastgoed Vermogensbeheer sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een huurovereenkomst met The Sting af.

The Sting verkoopt al langer kleding onder het label Distrikt Nørrebro, dat zowel over een dames- als een herencollectie beschikt. De collectie wordt geïnspireerd door Scandinavische invloeden.

De formule opent eind juni de deuren van haar vierde zelfstandige winkel in Breda. Deze geheel vernieuwde winkel met twee verdiepingen wordt gerealiseerd door de winkelpanden aan de Eindstraat 26 en de Karnemelkstraat 2 samen te voegen. De begane grond en eerste etage van de bestaande winkelpanden zijn samen circa 1000 m² bvo groot.

Oprichter Herman Franzen kondigde de lancering van de nieuwe winkelformule begin 2017 al aan. In de loop van 2018 zullen ook winkels in onder andere Den Bosch en Uden geopend worden.

 

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws