Breda: DHL bouwt eerste pand op Rithmeesterpark

11 November 2015 – Op dinsdag 10 november vond de officiële contractondertekening plaats voor de bouw van het nieuwe DHL Service Center in Breda. Begin 2016 start Aan de Stegge Twello met de bouw van het nieuwe Service Center.

Het officiële contract werd ondertekend tijdens Logistica in de Jaarbeurs in Utrecht door Michiel Greeven, algemeen directeur van DHL Express Nederland, en Marco van der Laan, algemeen directeur van Aan de Stegge Twello. Het nieuwe Service Center in Breda wordt gerealiseerd op een perceel van circa 12.450 m². Aan de Stegge Twello realiseert daarmee het allereerste pand op het nieuwe bedrijventerrein Rithmeesterpark aan de A16 in Breda. Het nieuwe Service Center krijgt een oppervlakte van 2750 m² aan magazijnruimte en 1000 m² kantoorruimte. Daarnaast wordt er een PUD finger (Pick-Up and Delivery finger) gerealiseerd met 30 docks voor het laden en lossen van bestelauto’s met een oppervlakte van 300 m².
In januari wordt gestart met de bouw van het Service Center voor DHL Express. De oplevering staat gepland voor medio juni 2016.

Klik hier voor meer informatie over dit nieuwe bedrijventerrein.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws