Breda: twee nieuwe huurders op BondPark

27 September 2016 – Bedrijvenpark BondPark Breda heeft twee nieuwe huurders aangetrokken. Janssen-Cilag huurt 3422 m² en een tweede huurder 363 m² kantoorruimte, beide op de locatie aan de Graaf Engelbertlaan 75 in Breda.

Farmaceutisch bedrijf Janssen-Cilag is onderdeel van de Johnson & Johnson-groep, de wereldwijde marktleider op het gebied van gezondheidszorgproducten. Janssen-Cilag streeft door middel van onderzoek naar het behandelen, genezen en voorkomen van ziektes. Zij richt zich op de terreinen van oncologie, neurowetenschappen, infectieziekten en vaccins, immunologie en cardiovasculaire en metabole ziekten.

De tweede huurder is een ontwikkelaar en producent van uitrustingen voor industriële automatisering en inspectie wereldwijd.

Beiden kiezen voor BondPark vanwege de kwaliteiten van het gebouw, de facilitaire mogelijkheden in het gebouw en de ideale ligging in de Benelux ten opzichte van hun andere vestigingen.

Zeiss naar BondPark

Afgelopen mei werd bekend dat de Duitse Zeiss zijn activiteiten in Nederland vanaf januari 2017 samenvoegt in het BondPark. In dit bedrijfsverzamelgebouw, waar onder meer ExxonMobil is gevestigd, huurt zij 1.500 m2. Hier worden 150 medewerkers gevestigd.  Momenteel heeft het optiek- en opto-elektronicabedrijf vestigingen in Sliedrecht en Best.

BondPark biedt diverse faciliteiten, waaronder vergaderzalen, restaurant, coffee corner, flexplekken en een receptie. Het object biedt de mogelijkheid om ‘all-in offices’, ‘customized offices’ of ‘standard offices’ te huren, variërend van 20 m² tot 5500 m² kantoorruimte. Het kantoorgebouw heeft een oppervlakte van circa 18.000 m² met 600 parkeerplaatsen. Er zijn nog enkele units beschikbaar.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws