Breda: vernieuwing winkelcentrum De Barones is klaar

7 December 2017 – De herontwikkeling van de Barones is voorbij, de transformatie is klaar. Met de recente opening van Hudson’s Bay, Bershka en Pull & Bear biedt de Barones samen met de vertrouwde winkels een aantrekkelijke merkenmix. De compleet vernieuwde winkelpassage is weer het kloppende hart van Breda.

In samenwerking met 3W Real Estate, Rijnboutt en KroesePaternotte ontwikkelde Kroonenberg Groep plannen om de winkelruimtes op de etage uit te breidden tot op de begane grond, waardoor grotere units zijn ontstaan. De etage is daarmee bereikbaar geworden via de begane grond van de betreffende winkel, zoals onder meer ook bij The Sting, Open 32, Mango en Van Uffelen is gerealiseerd.

Met het samenvoegen van de winkelvloeren zijn de roltrappen uit de passage verdwenen. Hierdoor is er ruimte ontstaan voor een centraal plein waar Koffie bij Teun is gevestigd. Veel van de bestaande huurders als H&M, The Body Shop, Tierelantijn, Etos, Hugo Boss en Boulanger vernieuwden hun winkels. Daarnaast werden er nog nieuwe formules aan het winkelcentrum toegevoegd als Vitaminstore, T-Mobile en Only.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws