Den Bosch: Sidra Capital koopt BrandLoyalty-hoofdkantoor

6 Augustus 2018 – Sidra Capital heeft voor € 42,8 mln het BrandLoyalty-hoofdkantoor in Den Bosch gekocht van een particuliere belegger in een off-market transactie.

Sidra Capital is een Shari’ah compliant-organisatie die zich richt op financiële services. Dit is de eerste aankoop van Sidra Capital in Nederland als onderdeel van zijn pan-Europese investeringsstrategie.

Het kantoorgebouw staat aan de Koningsweg 101, een prime locatie in het centrum van Den Bosch. Het centraal station bevindt zich op een paar honderd meter afstand.

Het gebouw is langjarig verhuurd aan BrandLoyalty, dat loyalty programma’s verzorgt die wereldwijd door retailers worden ingezet.

‘We zijn blij met de verdere uitbreiding van onze aanwezigheid in Europa. Deze acquisitie is een voorbeeld van onze duurzame groei door geografische uitbreiding’, aldus Hani Baothman, vice chairman van Sidra Capital. ‘Met reeds gealloceerde fondsen voor investeringen in Europees vastgoed zijn we op zoek naar mogelijkheden om onze portefeuille verder uit te breiden met acquisities in Nederland, Duitsland en andere Europese landen als onderdeel van onze pan-Europese investeringsstrategie.’

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws