Born: Helly Hansen en Kuehne + Nagel breiden uit op Distripark Sittard

15 november 2019 – Delin Property heeft de huurovereenkomsten met Helly Hansen en Kuehne + Nagel in Distripark Sittard in Born verlengd en uitgebreid.

Delin Property (voorheen Delin Capital Asset Management) is een Europese vastgoedontwikkelaar en investeerder.

Helly Hansen, fabrikant van premium sport- en werkkleding, heeft de bestaande huurovereenkomst voor de logistieke unit van circa 22.000 m² in het Distripark Sittard aan de Holtum Noordweg te Born langjarig verlengd. Daarnaast zullen zij hun huidige locatie langjarig uitbreiden met nog eens 11.000 m². Deze transactie brengt de totale huuroppervlakte van Helly Hansen in Distripark Sittard op 32.600 m².

Ook de end-to-end supply chain specialist Kuehne + Nagel is overgegaan tot een langjarige huurverlenging voor de 11.500 m² grote unit die zij leasen in het logistieke complex Distripark Sittard op het bedrijventerrein Sittard-Holtum.

Het distributiecentrum Distripark Sittard ligt op het bedrijventerrein Sittard-Holtum in Born, direct naast de A2/E25 snelweg en in de onmiddellijke nabijheid van Barge Terminal Born. Faciliteiten voor opslag van goederen, overslag en transport van goederen over weg, water en rail maken deze locatie – samen met de ligging dichtbij Duitsland en België – volgens Delin tot een logistieke hotspot en multimodaal knooppunt, met efficiënte verbindingen naar de mainports en tal van Europese bestemmingen.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws