Born: Broekman neemt hal van 17.500 m² in gebruik

26 November 2018 – Broekman Logistics heeft een vierde hal in Born in gebruik genomen.

Als onderdeel van zijn Blue4C-strategie versterkt Broekman Logistics zijn lokale aanwezigheid in Limburg. Naast de recente uitbreiding in Tilburg, heeft het bedrijf vanaf deze maand ook extra opslag capaciteit in Born (Limburg) in gebruik genomen. De hal is geschikt voor de opslag en technische bewerking van zowel constructie- en landbouwmachines als bijbehorende onderdelen. De totale opslagcapaciteit van de warehouses in Born bedraagt nu meer dan 77.500 m2, verdeeld over vier hallen.

De warehouses in Born zijn uitstekend gelegen nabij de barge terminal. Daarnaast biedt de gunstige ligging ten opzichte van de Belgische en Duitse grens volledige toegang tot de Europese markt, en andersom.

De totale indoor warehousing capaciteit van Broekman Logistics bedraagt meer dan 310.000 m2, exclusief de nog te openen vestiging in Venlo van 64.500 m2, die begin 2019 in gebruik wordt genomen. Ruim een derde van de capaciteit van Broekman is ingericht voor de opslag van gevaarlijke stoffen (ADR). Een aanzienlijk deel van de overige locaties is volledig toegespitst op assemblage en andere toegevoegde waarde (VAL) activiteiten.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws