Blaricum: 1e paal bedrijfsverzamel- gebouw op BusinessPark27

Fase 2 van de realisatie van het gebouw start binnenkort.

13 januari 2014 – Op BusinessPark27 in De Blaricummermeent in Blaricum is de eerste paal geslagen voor een bedrijfsverzamelgebouw. Twaalf ondernemers nemen rond de zomer hun intrek in de hoogwaardige bedrijfsunits aan de Binnendelta tegenover het Grand Café Restaurant ’t Meenthuis.

Impressie van het bedrijfsverzamelgebouw

Het concept van het gebouw is een ontwikkeling van BSZ BV, de ontwikkelaar van het High Executive bedrijfsverzamelgebouw, die meerdere van dergelijke concepten met succes heeft uitgevoerd. De units in de naastgelegen 2e fase zijn inmiddels voor 60% verkocht zodat ook daar de bouw binnenkort kan beginnen. De derde fase is in ontwikkeling. Het pand wordt gerealiseerd door bouwbedrijf Bouw Service Zeewolde.

De bedrijven die zich zullen vestigen zijn actief op de terreinen medisch technische diagnostiek, industriële automatisering, verwarmingstechniek, bouw, en diervoeders. Er zijn enkele units beschikbaar voor verhuur. Het gebouw leent zich niet alleen voor ruime opslag, maar beschikt ook over veel kantoorruimte.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws