Berkel en Rodenrijs: Cabot Properties ontwikkelt last-mile DC

8 maart 2021 – Cabot Properties heeft een perceel van 7300 m² verworven in Berkel en Rodenrijs voor de ontwikkeling van een last-mile distributiecentrum van circa 5300 m².

Het perceel bevindt zich aan de Edisonstraat 3 op bedrijvenpark Oudeland. De onherroepelijke omgevingsvergunning is afgegeven en de start bouw staat gepland voor 15 maart. De oplevering van het gebouw, dat beschikbaar is voor de verhuur, wordt verwacht tegen het einde van dit jaar.

Cabot Properties is een internationale private equity-vastgoedbeleggingsmaatschappij die zich uitsluitend richt op industrieel vastgoed. Het bedrijf, opgericht in 1986, is een investeerder, ontwikkelaar en exploitant van industrieel en logistiek vastgoed in Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Europa en Australië. Cabot inmiddels meer dan $ 10 miljard in industrieel en logistiek vastgoed geïnvesteerd, verspreid over meer dan 1400 gebouwen verhuurd aan bijna 3900 huurders. Cabot heeft zijn hoofdkantoor in Boston en aangesloten kantoren in Chicago, Dallas, Londen en Sydney.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws