Bergen op Zoom: Bleckmann huurt 14.000 m²

4 februari 2020 – DHG en Patrizia hebben Smartlog Bergen op Zoom DC2 verhuurd aan Bleckmann Nederland.

DHG ontwikkelde op risico op bedrijventerrein Noordland in het Brabantse Bergen op Zoom 3 DC’s met een totaal oppervlakte van 48.369 m². Begin 2019 verkocht DHG Smartlog Bergen op Zoom als onderdeel van de LogChainOne aan Patrizia. DC1 was toen reeds verhuurd aan Graphic Packaging. Voor de leegstaande DC2 en DC3 gaf DHG een huurgarantie, waarvan is DC2 nu dus ook is verhuurd en alleen DC3 nog voor de verhuur beschikbaar is.

Bleckmann is een wereldspeler in omni-channel oplossingen voor Fashion en Lifestyle logistiek. Bleckmann tekende een langjarige overeenkomst voor de huur van het volledige DC2 van 14.127 m², bestaande uit 12.192 m² warehouse, 1580 m² mezzanine en 355 m² kantoorruimte.

Smartlog Bergen op Zoom staat tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen aan het Schelde Rijnkanaal en heeft de beschikking over multimodale voorzieningen zoals een binnenhaven, twee containerterminals, een nieuw te ontwikkelen buitengaatse terminal, een spooraansluiting en de twee belangrijke snelwegen A4 en A58.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws