Arnhem: KplusV en Dutch Dream Group naar Kleefse Waard

27 Mei 2015 – Op 1 juni 2015 vestigt kennisbedrijf KplusV organisatieadvies zich op het Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem.

Na 15 jaar verruilt de adviesorganisatie het monumentale pand aan het Velperplein voor een duurzame locatie op IPKW, aan de Westervoortsedijk 73. Dochteronderneming Dutch Dream Group verhuist mee.
Het bedrijf kiest voor de locatie Kleefse Waard omdat het industriepark als broedplaats voor cleantech, onderzoek, ontwikkeling en advies aansluit bij de ambities van het bedrijf. Die mix van vakgebieden maakt IPKW aantrekkelijk voor KplusV. Managing partner Hendrik van der Meulen: “Wij zijn zeer gecharmeerd van het dynamische, vernieuwende en duurzame karakter van deze locatie. Hier vinden we een uniek kantoor waar verbinding, cocreatie en ondernemerschap elkaar treffen.”

KplusV huisvest zich vanaf maandag 1 juni eerst in een tijdelijk onderkomen: Gebouw GE bij de entree van het park. Ondertussen wordt hard gewerkt aan het definitieve pand: Gebouw LB. In Gebouw LB wordt een leegstaande industriële ruimte, die het afgelopen jaar tijdelijk voor evenementen werd ingezet, omgebouwd tot modern en duurzaam kantoor.
Met de komst van bedrijven als KplusV wil IPKW verder uitgroeien tot dé innovatieve, duurzame hotspot van Oost-Nederland. Samen met de beschikbare faciliteiten en het profiel gaf ook het communitygevoel op IPKW en de komst van andere aansprekende partijen, waaronder TÜV Rheinland, de doorslag voor KplusV.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws