Arnhem: Gemoderniseerd Kronenburg in gebruik genomen

Het uitgebreide en gemoderniseerde deel van winkelcentrum Kronenburg is officieel in gebruik genomen.

Winkelcentrum Kronenburg in Arnhem heeft een uitbreiding gerealiseerd. Een groot deel van het winkelcentrum is gemoderniseerd en uitgebreid met nieuwe en vernieuwde winkels. Wereldhave, eigenaar van winkelcentrum Kronenburg in Arnhem, heeft samen met wethouder Van Wessem het vernieuwde deel van winkelcentrum Kronenburg officieel geopend.

Zo openden Big Bazar, La Place en Claire’s een nieuwe vestiging en heropenden Surpriseshop, Kruidvat en Twinkle hun vernieuwde winkel op een andere locatie binnen het centrum. Speciaal voor de feestmaanden openden ook twee pop up stores Santa’s outlet en de Oliebollencompany een tijdelijke winkel.

La Place opende haar vestiging aan het vernieuwde horecaplein. Het plein is ingrijpend gerenoveerd en gemoderniseerd met bijvoorbeeld sfeervolle terrassen en natuurlijke materialen zoals bloesembomen en houten elementen. Daarnaast zijn de vloer, de verlichting, verschillende puien en de openbare toiletten vernieuwd.

Kronenburg telt ruim 100 winkels en horecagelegenheden. In 2012 tekenden Wereldhave en de gemeente Arnhem een overeenkomst die renovatie en uitbreiding met 15.000 m² retail mogelijk maakt. In 2014 zal Wereldhave verder gaan met de vernieuwingen van het centrum.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws