Arnhem: The Office Operators naar The Curve op IJsseloord 2

10 Januari 2017 – The Office Operators opent in januari 2017 haar nieuwe locatie in het businesspark IJsseloord 2 te Arnhem. Met deze uitbreiding is The Office Operators (TOO) weer een stap dichter bij de verwezenlijking van haar uiteindelijke doel; TOO-locaties door heel Nederland. Het pand ‘The Curve’ is onderdeel van Victory Advisors’ Motta Portefeuille.

Arnhem is de negende stad waar TOO zich vestigt. Dit past binnen de filosofie van The Office Operators om op onderscheidende locaties een flexibel en compleet kantoorconcept aan te bieden. TOO beheert vanaf januari de centrale receptie in het pand, een eigen business center en een meeting center. Tevens biedt men het ‘MTOO’ product aan, dat bestaat uit 645 traditionele ‘kale’ vierkante meters.

Volgens Leon de Lobel, Business Development Director van The Office Operators, sluit Arnhem goed aan bij hun huidige portfolio: “Knooppunt Arnhem-Nijmegen (KAN) staat bekend als een ondernemende en dynamische regio. Deze dynamiek sluit goed aan bij ons concept en door de goede bereikbaarheid verwachten we huurders uit de hele regio aan ons te binden”.

Het 10.537 m² grote pand The Curve (voorheen Rivage) aan Meander 901 vormt samen met de andere gebouwen van IJsseloord 2 onderdeel van een parkachtig landschap. Een van de andere huurders van The Curve is accountant- en adviesbureau PwC.
Deze locatie is bereikbaar via het Velperbroekcircuit met aansluitingen op onder andere de A12 (Den Haag-Arnhem-Oberhausen), de A50 (Den Bosch-Arnhem-Apeldoorn), de A348 (Arnhem-Zutphen) en de A325 (Arnhem-Nijmegen). Het businesspark is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar door een frequente verbinding met het NS-station Arnhem.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws