Arnhem: Blauwhoed start in 2014 met bouw Paradijs

Blauwhoed bouwt in het centrum van Arnhem 55 binnenstadswoningen en -appartementen plus winkels.

Blauwhoed bouwt in het centrum van Arnhem 55 binnenstadswoningen en -appartementen plus winkels. Het Paradijs in Rijnboog is het gebied tussen de Markt en de Rodenburgstraat. In 2014 start de bouw van de huurappartementen, koopwoningen en nieuwe winkelruimten.

De 24 huurappartementen en de nieuwe winkels tegenover de Eusebiuskerk sluiten in stijl – statig en stedelijk – aan op de historische bebouwing aan de Markt en de gerenoveerde bebouwing aan de Rodenburgstraat. De winkelruimten worden samen even groot als de bestaande winkels: 1000 m².
In het binnengebied worden 31 grondgebonden stadswoningen gebouwd. In deze binnenstadsbuurt krijgen de bewoners een eigen parkeervoorziening, een patio of buitenruimte aan de voorkant van hun huis, en een autovrije straat en pleintje in de buurt. Het historische stratenpatroon van de binnenstad krijgt een vervolg in Paradijs.
Vastgoedvermogensbeheerder Bouwinvest heeft namens Bouwinvest Dutch Institutional Residential Fund de intentie uitgesproken de huurwoningen aan het Kerkplein te willen afnemen.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws