Apeldoorn: Veluwse Onderwijsgroep huurt 1400 m² in NRD350

15 Mei 2019 – De Veluwse Onderwijsgroep huurt langjarig kantoorruimte in gebouw NRD350, eigendom van een particuliere belegger, aan het Kanaal Noord 350 in Apeldoorn.

De transactie bedraagt circa 1400 m² en 37 parkeerplaatsen waarbij verhuurder – naar wens van de Veluwse Onderwijsgroep – zorg draagt voor de optimalisatie van klimaatinstallaties en een volledig maatwerk turn-key opleveringsniveau realiseert. In NRD350 is het afgelopen jaar intensief en duurzaam geïnvesteerd om haar bestaande en nieuwe huurders een eigentijds en kwalitatief hoogwaardig gebouw voor de toekomst te kunnen bieden. Met deze transactie is circa 60% van het kantoorgebouw NRD350 langjarig verhuurd. Momenteel zijn de 2de (ca. 1300 m²) en de 3de verdieping (ca. 1280m²) nog voor de (deel)verhuur vanaf 250 m² beschikbaar.

Mede dankzij de hoogwaardige maatwerk kwaliteit van de gehuurde ruimte, de ruime parkeergelegenheid, de prominente zichtlocatie en de directe nabijheid van de snelwegen, alsmede de investeringen die het afgelopen jaar gedaan zijn in het gebouw, heeft de Veluwse Onderwijsgroep zich langjarig willen committeren. Henriët Bulte, manager Huisvesting, Facilitair en Inkoop Veluwse Onderwijsgroep: “Kanaal Noord 350 moet een plek worden waar collega’s elkaar straks kunnen ontmoeten en waar we samen kunnen werken aan kwalitatief goed onderwijs voor alle kinderen en jongeren in Apeldoorn en omgeving.”

De Veluwse Onderwijsgroep is een breed samenwerkingsverband van tien openbare, christelijke en katholieke scholen voor voortgezet onderwijs en zestien basisscholen.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws