Apeldoorn: start bouw van Bouwinvest-project De Rokade

12 Juli 2017 – Maandag 11 juli is de bouw gestart van het appartementengebouw De Rokade in de Loolaan in Apeldoorn. Het gebouw is een project van Bouwinvest en wordt gerealiseerd door Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn. 

Het project ligt in het noordwesten van Apeldoorn nabij Paleis Het Loo en het Paleispark en dichtbij de binnenstad. De 39 vrije sector huurappartementen zijn een belegging van Bouwinvest namens het Bouwinvest Residential Fund. De Rokade omvat, naast de 39 appartementen, 39 individuele bergingen, een collectieve fietsenberging en 39 privé parkeerplaatsen in een ondergrondse garage.

Nathan Stukker, wethouder Ruimtelijke Ordening, Wonen: ‘De Loolaan is van oudsher letterlijk de verbinding tussen de Koninklijke familie en de stad Apeldoorn. Daarom is de Loolaan één van de belangrijkste lanen van Apeldoorn. De gemeente Apeldoorn is dan ook erg blij met een ontwikkeling als De Rokade, een gebouw dat daar erg goed past’.

‘Wij verwachten dat De Rokade een zeer gewild woongebouw zal worden, met name voor empty nesters als ook senioren. Dat zijn doelgroepen die relatief graag huren. Dit vanwege de prachtige locatie, de klassieke uitstraling van het gebouw, de fraaie omliggende parktuin en de hoogwaardige afwerking van de appartementen’, aldus Michiel de Bruine, Hoofd Asset Management Woningen van Bouwinvest.

De 39 appartementen in De Rokade variëren in gebruiksoppervlakte van circa 90 m² tot 115 m² en hebben elk een balkon of terras dat uitzicht biedt op de Loolaan.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws