Apeldoorn: PostNL bouwt nieuw sorteercentrum

21 December 2017 – Aan de Stegge Twello realiseert voor PostNL een nieuw pakketten sorteercentrum in Apeldoorn, Amsterdam en Venlo. De bouw van het pakketten sorteercentrum voor PostNL aan de Oude Apeldoornseweg in Apeldoorn is al begonnen.

In maart 2018 volgt de bouw van een sorteercentrum aan de Holterbergerweg in Amsterdam. Het bouwbedrijf streeft voor beide vestigingen naar een Breeam Outstanding-certificering dankzij duurzaam materiaalgebruik, gebruik van ledverlichting, zonnepanelen en gasloos te bouwen.

Het betreft de negende en tiende vestiging die Aan de Stegge Twello voor PostNL realiseert. Het pakketten sorteercentrum in Apeldoorn omvat 485 m² kantoor en 6158 m² sorteer- en distributieruimte. Het sorteercentrum in Apeldoorn wordt in de zomer van 2018 in gebruik genomen.

De locatie in Amsterdam omvat 485 m² kantoor en 5785 m² sorteer- en distributieruimte. De oplevering is gepland in het derde kwartaal van 2018. Aan de Stegge Twello en PostNL hebben ook een overeenkomst getekend voor de realisatie van een pakketten sorteercentrum aan de Popeweg in Venlo. Deze bouw zal starten in januari en de oplevering staat ook gepland in het derde kwartaal van 2018.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws