Apeldoorn: Nieuwe huurders voor winkelcentrum De Eglantier

17 April 2018 – Van Herk Groep heeft meerdere nieuwe en vernieuwde overeenkomsten gesloten voor winkels in winkelcentrum De Eglantier in Apeldoorn.

In mei wordt in het winkelcentrum een nieuwe winkel geopend van Holland Barrett (182 m², huisnummer 129). In maart werd Horeca brasserie Sillies (nummer 300) geopend. Eerder openden Administratiekantoor RSA Online (nummer 404) en kledingwinkel 03eenenveertig (nummer 250) al hun deuren in het winkelcentrum.

Er waren verlengingen met kledingconcept Fashion Factory (nummer 328-329) en vernieuwing met herenmode Adam (nummer 248-249), Telecom Welcom (nummer 119) en lingeriewinkel Annebra (nummer 512).

Met de komst van deze nieuwe en bestaande winkels brengt Van Herk Groep de bezettingsgraad van het winkelcentrum naar een hoger niveau. Na deze verhuringen is er nog een beperkt aantal winkelruimtes beschikbaar.

Naast deze transacties worden de werkzaamheden voor de ontwikkeling nieuwbouw Eglantierlaan voorbereid. Hier heeft Van Herk Groep al overeenstemming met de bestaande huurder Chinees Jin Long en Jumbo Supermarkten als nieuwkomer. Met deze nieuwbouw zal zowel de aantrekkelijkheid van het centrum voor winkeliers als het bezoekersaantal vergroten, waardoor klanten uit Apeldoorn en de omgeving worden aangetrokken.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws