Apeldoorn: Hardeman koopt kavel op Ruimte op Malkenschoten

13 December 2016 – Merin heeft een kavel 2880 m² op Ruimte op Malkenschoten in Apeldoorn verkocht aan H. Hardeman Vastgoed. Hardeman gaat op dit kavel bouwen voor Spits Apeldoorn, Hardeman blijft eigenaar.

Spits, een GDS apotheek, is gespecialiseerd in het leveren van geautomatiseerd ingepakte geneesmiddelen aan apotheken. Dit geneesmiddelendistributiesysteem ondersteunt apotheken in het zorg verlenen aan hun patiënten in zowel de thuissituatie als in een instelling.

Dit is de vierde kavel die Merin heeft verkocht. Ruimte op Malkenschoten bestaat uit 91.740 m² uitgeefbare grond. Hiervan is inmiddels 33.071 m² verkocht en er is nog 58.683 m² beschikbaar. De beschikbare kavels zijn klaar voor een bedrijfshal, logistieke hub of opslagruimte. Eerder kochten IHC Vremac, Dolmans en Cooltracé al een kavel op het bedrijvenpark.

Ruimte op Malkenschoten ligt naast het kantorenpark, FizzionParc, dat ook eigendom is van Merin. Het terrein onderscheidt zich hiermee van de monofunctionele bedrijventerreinen. Bedrijven die zich vestigen op Ruimte op Malkenschoten, kunnen gebruik maken van voorzieningen als een restaurant en spreek- en vergaderruimten.

De bouw is al gestart en wordt gerealiseerd door Hardeman Systeembouw. Rodenburg Bedrijfsmakelaars Apeldoorn heeft Merin bij deze verkoop geadviseerd.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws