Apeldoorn: vier nieuwe kantoorgebouwen op FizzionParc

21 Maart 2018 – In Apeldoorn worden op FizzionParc vier nieuwe kantoorgebouwen gerealiseerd, in totaal 4440 m2 bvo. De ontwikkeling op FizzionParc – op de hoek van de Laan van Malkenschoten en de Oude Apeldoornseweg – bestaat uit de nieuwbouw van 2 geschakelde kantoren, totaal 4 gebouwen. De kantoren bestaan ieder uit 4 bouwlagen, circa 1110 m2 bvo per gebouw. Per kantoor is voorzien in voldoende parkeerplaatsen op de grote terreinen rondom het park.

FizzionParc wordt ontwikkeld tot een duurzaam kantorenpark in Apeldoorn. De combinatie van bestaande bouw, Oak building en Sequoia building, samen met de ontwikkeling van nieuwe kantoorpaviljoens zorgen voor een divers aanbod in kantoorruimte en gebouwen. In Oak building zijn voorzieningen die het hele park bedienen. Zoals een restaurant voor lunch, borrel en diner, vergaderfaciliteiten en een workshopruimte.

De kantoorverdiepingen vanaf 250 m2 zijn te koppelen tot een gebouw van circa 2200 m2. Het is mogelijk samen met andere gebruikers voorzieningen te delen. Toekomstige gebruikers kunnen kiezen tussen koop en huur, afhankelijk van hun de voorkeur, tevens zullen zij de inrichting en afwerking van het interieur zelf kunnen bepalen.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws