Apeldoorn: Cityside bouwt appartementen in pand Centre Point

8 Maart 2017 – Cityside Apartments heeft het monumentale pand Centre Point in het centrum van Apeldoorn aangekocht. In het pand aan de Deventerstraat 21 in Apeldoorn was jarenlang het politiebureau gevestigd. Inmiddels wordt het voorste deel van dit pand ‘bewoond’ door Timing; later heeft ook B2B Interiors zich hier gevestigd. Cityside Apartments gaat er naast studio’s en tweekamerappartementen ook 30 driekamerappartementen realiseren. Dit gebeurt achter dit monumentale pand waarin Timing en B2B Interiors gevestigd zijn.

De transformatie is inmiddels gestart en naar verwachting worden alle woningen in augustus 2017 opgeleverd. De woningen variëren van 57 tot 61 m². Centerside Apartments krijgt de beschikking over een gemeenschappelijke en beveiligde fietsenstalling, een afgesloten parkeerkelder en een gemeenschappelijk dakterras voorzien van loungebanken en schaduwdoeken. Alle huurders kunnen gratis gebruikmaken van de twee bestaande City Gym’s in Apeldoorn.

Cityside Apartments transformeert leegstaand vastgoed naar appartementen voor studenten en young professionals. Op dit moment zijn er Cityside-complexen in Apeldoorn (8 locaties), Amersfoort (1 locatie), Arnhem (2 locaties) en Deventer (1 locatie). Hier zijn in totaal ruim 750 woningen gerealiseerd, van studio tot driekamerappartement.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws