Amsterdam, Utrecht: Spaces huurt nieuwe locaties

1 Mei 2019 – Spaces huurt vanaf medio 2020 ruimte aan de Daalsesingel 51–71 in Utrecht. Verhuurder is ASR Real Estate, namens het ASR Dutch Mobility Office Fund.

Pieter Vandeginste, fund director van het ASR Dutch Mobility Office Fund: ‘We hebben dit gebouw in 2017 aangekocht met het vooruitzicht om het in 2020 een nieuwe levensfase geven. De gevel zal worden vernieuwd en Spaces zal het pand van binnen grondig verbouwen, zodat het past bij hun concept. Na voltooiing van de verbouwing kunnen er zo’n 250 bedrijven werken en vergaderen op steenworp afstand van het belangrijkste mobiliteitsknooppunt van Nederland.’

De Walvis in Amsterdam
Ook huurt Spaces 4400 m² in gebouw De Walvis van de Maarsen Groep in het historische centrum van Amsterdam.

De Walvis werd oorspronkelijk gebouwd in 1964. Het pand staat op Bickerseiland, een van de drie eilanden die Amsterdam in de 17e eeuw aanlegde om de havenactiviteiten uit te breiden. De Walvis is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het centraal station ligt op slechts zeven minuten fietsen, de A10 ligt op tien minuten afstand. Het kantoorgebouw staat aan het water, in een buurt die rijk is aan restaurants en cafés.

Eigenaar Maarsen Groep heeft Kaan Architecten gevraagd het gebouw te renoveren. Het ontwerp wordt gekenmerkt door het gebruik van veel glas, waardoor de kantoren licht en ruimtelijk ogen.

Spaces
Spaces is aanbieder van werkplekken, flexibele kantoorruimtes en moderne vergaderruimtes aan zelfstandige professionals en middelgrote (inter)nationale bedrijven. Het bedrijf heeft met ingang van medio 2020 een langjarige huurovereenkomst gesloten voor 8254 m² kantoorruimte en 100 parkeerplaatsen.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws