9 maart 2015 – Tesla heeft zijn nieuwe Europese hoofdkantoor en servicecentrum aan de Burgemeester Stramanlaan 122 in Amsterdam Zuidoost geopend.

Het complex bestaat uit 4500 m² kantoorruimte en 6600 m² bedrijfsruimte. Het maakt deel uit van Prologis Park Arena, dat in totaal 25.000 m² omvat. Het hoofdkantoor van Tesla, de Amerikaanse producent van elektrische auto’s, was sinds 2013 tijdelijk gevestigd in WTC Amsterdam. Het nieuwe onderkomen was voorheen het distributiecentrum van Bosch en Siemens. In de hal kan nu tegelijk aan 27 auto’s worden gewerkt, er is voldoende ruimte om de capaciteit uit te breiden. Naast het servicecentrum is ook een laadstation voor elektrische auto’s.

Eind 2012 opende Tesla zijn Europese distributiecentrum op bedrijventerrein Vossenberg in Tilburg, hier hield de autobouwer in het begin ook kantoor. Syntrus Achmea Real Estate & Finance is eigenaar van dit 19.000 m² grote pand. Op het nabij gelegen nieuwe bedrijventerrein Vossenberg West II bouwt Dok Vast aan een gloednieuw distributiecentrum voor Tesla (43.000 m²) dat nog dit jaar in gebruik wordt genomen.
Verder heeft het automerk een experience center aan de PC Hooftstraat in Amsterdam en een showroom met servicecenter op Forepark in Den Haag.