Overzicht Zeeburgereiland

Amsterdam: start selectieprocedure Zeeburgereiland

30 Oktober 2014 – De gemeente Amsterdam zoekt een geschikte partij om twee grote appartementencomplexen, met in totaal circa 250 woningen, te ontwikkelen en te realiseren. Het betreft de blokken 24 en 25,  hoek IJburglaan en de Zuiderzeeweg. 

In de Sportheldenbuurt op Zeeburgereiland wordt volop gebouwd. In de komende jaren komen hier 1800 woningen, 3 scholen en de nodige andere voorzieningen.

Op 29 oktober 2014 zijn alle relevante stukken op Tenderned gepubliceerd. Bij de stukken zit onder andere een selectiebrochure en een bouwenvelop.

De inschrijving sluit op 23 januari 2015. Geïnteresseerde partijen kunnen een optiebod uitbrengen. De  inschrijver met de meeste punten, krijgt de mogelijkheid om gedurende 12 maanden aan de plannen te werken. Binnen deze periode kan hij besluiten om het optierecht uit te oefenen en de gronden in erfpacht af te nemen.

Lees meer over deze selectie op www.tenderned.nl: zoek op deze site op ‘Sportheldenbuurt’ . Zie ook verder op deze site Metropoolregio Amsterdam.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws