Amsterdam: ParkBee verhuist naar The Cloud

21 januari 2021 – Digital car park operator ParkBee verhuist per 1 februari 2021 naar het hoogwaardige, duurzame kantoorgebouw The Cloud aan de Mr. Treublaan 7 in Amsterdam.

In The Cloud  zijn ook andere techbedrijven gehuisvest, zoals zoals Amazon, Uber en Ebay. ParkBee huurt 1264 m² kantoorruimte op de derde verdieping inclusief 20 parkeerplaatsen. ParkBee neemt de huurovereenkomst over van Belvilla.

ParkBee kiest voor The Cloud vanwege de hoge kwaliteit van het gebouw en de hoge normen op het gebied van duurzaamheid en comfort (Breem excellent en energielabel A) in combinatie met het community concept gericht sociale interactie en ontmoeten. The Cloud is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer.

ParkBee is gespecialiseerd in innovatieve, op data en technologie gebaseerd mobiliteits- en parkeeroplossingen. Het draagt met zijn digitale car park technologie bij aan de ontwikkeling van smart cities door de openbare ruimte slimmer en duurzamer in te richten en te beheren met inzet van informatietechnologie en IoT. Het platform biedt parkeerlocaties rechtstreeks aan bij eindgebruikers door front-end-koppelingen met parkeerapps en boekingsplatformen. ParkBee is bij de totstandkoming van de huurovereenkomst geadviseerd door Spring Real Estate. Belvilla, dat het contract heeft overgedragen aan ParkBee, is geadviseerd door Savills.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws