Amsterdam: Newday Offices breidt uit in West

22 oktober 2020 – Newday Offices, eigenaar en verhuurder van 11 serviced office locaties door heel Nederland, heeft het vastgoedobject aan de Overschiestraat 63 in Amsterdam aangekocht.

Dit gebouw met een oppervlakte van 3.654 m² bevindt zich naast de bestaande Newday Offices vestiging in Amsterdam-West en op een zichtlocatie aan de Ringweg A-10. De uitbreiding van de portefeuille met deze vierde vestiging in Amsterdam past volledig binnen de strategie van Newday Offices: Representatieve turn-key kantoorgebouwen voorzien van kwalitatief afgewerkte kantoorunits, werkplekken en vergaderruimtes en dat  aangevuld met persoonlijke service.

“In deze bijzondere markt zien wij een toenemende vraag bij gebruikers van kantoorruimte naar hospitality, flexibiliteit en service, zodat de bedrijven zelf kunnen focussen op waar zij goed in zijn’, aldus Krijn Hogenbirk, CEO Newday Offices. “In deze economische omstandigheden is het voor bedrijven niet mogelijk heel ver vooruit te kijken. Daar passen wij onze service op aan door het bijvoorbeeld al mogelijk te maken voor één dag op een van onze locaties te komen werken. Dit alles uiteraard in een omgeving die voorzien is van alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen tegen Covid-19.” De verwachting is dat de nieuwe vestiging per december 2020 opengaat.

De totale portefeuille heeft nu een verhuurbaar vloeroppervlakte van 45.000 m² en betreft in totaal 11 vestigingen in Almere, Amersfoort, Amsterdam (4), Apeldoorn, Arnhem, Utrecht, Rotterdam en Zwolle.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws