Amsterdam: Newcakes huurt bedrijfsruimte

17 maart 2021 – Delin Property heeft ruim 8500 m² op Delin Amsterdam Park meerjarig verhuurd aan Newcakes.

NewCakes huurt 7000 m² logistieke ruimte, 900 m² kantoorruimte en 650 m² mezzanine aan de Casablancaweg 20 op Amsterdam Park. Op deze nieuwe locatie is dankzij de multimodale bereikbaarheid zowel nationale als internationale distributie mogelijk.

NewCakes is gespecialiseerd in de verkoop en distributie van bakproducten en artikelen voor taartdecoratie voor de thuisbakmarkt, retail en grootverbruiker. Sinds januari 2021 is het bedrijf onderdeel van Dr. August Oetker.

Delin Amsterdam Park bevindt zich op het Atlaspark in het Amsterdamse havengebied in Westpoort Amsterdam. Deze locatie voldoet aan de hoge eisen van de hedendaagse logistieke dienstverlening en biedt overslagvoorzieningen aan tussen zee-, weg-, lucht-, binnenvaart- en spoorroutes.

Directe toegang tot snelweg A5 verbindt deze logistieke hotspot met de luchthaven van Schiphol en het centrum van Amsterdam in ongeveer tien minuten. De Randstad en andere logistieke hotspots zijn via de aansluitende uitvalswegen A4, A9 en A2 eveneens snel bereikbaar. Op Delin Amsterdam Park is nog 16.500 m² warehouse beschikbaar voor verhuur.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws