Amsterdam: Neele-Vat huurt op Amsterdam-Park

31 maart 2021 – Delin Property heeft een meerjarige huurovereenkomst gesloten met Neele-Vat Logistics op Amsterdam Park.

Het gaat om 4000 m² hoogwaardige logistieke ruimte, 280 m² kantoorruimte en 480 m² mezzanine aan de Conakryweg 2c op Amsterdam Park. Het is de tweede locatie van Neele-Vat Logistics in het Amsterdamse havengebied.

Neele-Vat Logistics is één van de grotere logistieke dienstverleners in de regio Rotterdam en heeft tevens meerdere distributiecentra liggen vlakbij de containerterminals in Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen. Het familiebedrijf biedt logistieke totaaloplossingen en is gespecialiseerd in warehousing, douane, lucht- en zeevracht en Europese distributie. Neele-Vat zal vanuit deze locatie één van haar fashion klanten bedienen uit het Verenigd Koninkrijk.

Delin Amsterdam Park wat in totaal circa 205.000 m2 omvat, bevindt zich op het Atlaspark in het Amsterdamse havengebied in Westpoort Amsterdam. Deze locatie biedt overslagvoorzieningen aan tussen zee-, weg-, lucht-, binnenvaart- en spoorroutes.

Directe toegang tot snelweg A5 verbindt deze logistieke hotspot met de luchthaven van Schiphol en het centrum van Amsterdam in ongeveer tien minuten. De Randstad en andere logistieke hotspots zijn via de aansluitende uitvalswegen A4, A9 en A2 eveneens snel bereikbaar. Op Delin Amsterdam Park is bijna alles verhuurd, 12.500 m2 warehouse is nog beschikbaar voor verhuur.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws