Amsterdam: Miro vestigt tweede hoofdkantoor in Amsterdam

Miro heeft het gehele monumentale pand Havas Village aan de Stadhouderskade 1 in Amsterdam gehuurd.

Miro is een online whiteboard platform dat is ontworpen om verspreide teams effectief te laten samenwerken. Het bedrijf breidt zijn aanwezigheid in Amsterdam drastisch uit. Aan de Stadhouderskade vestigt het de grootste hub van 11 locaties in de VS, Europa en Azië. Het personeel van Miro in Amsterdam zal het komende jaar groeien van 441 medewerkers tot bijna 1000.

De hub in Amsterdam wordt het tweede hoofdkantoor van het bedrijf, samen met de bestaande hub in San Francisco. Miro bezet momenteel een co-working ruimte in Amsterdam, waar bijna de helft van het executive team is gevestigd. Het zal in februari 2022 zijn nieuwe hub in Amsterdam openen. Het bedrijf zal het volledige historische gebouw in gebruik nemen, goed voor 3018 m².

Stadhouderskade 1, gebouwd rond 1920 door architect Pieter Lucas Marnette, is ontworpen in de stijl van de Amsterdamse School en is het enige gebouw aan de Stadhouderskade dat direct aan het water ligt. Het beschikt over meerdere samenwerkingsruimtes binnen en buiten, verschillende cafés en is uitstekend bereikbaar.

De groei van Miro in Amsterdam volgt op recente uitbreidingen van het bedrijf in Austin (Texas) en nieuwe hub-locaties in Tokio, München en Berlijn.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws