Amsterdam: Keys Reim koopt kantoor van Berlage Vastgoed

23 januari 2020 – Keys Reim heeft een kantoorgebouw in het centrum van Amsterdam gekocht. Het betreft de off-market acquisitie van de Rozengracht 207, gekocht van Berlage Vastgoed.

Het gebouw van 1800 m² is gekocht gedurende de renovatie onder begeleiding van Berlage Vastgoed. De renovatie tot high end kantoorruimte zal klaar zijn aan het begin van het tweede kwartaal van 2020. De resterende leegstand bedraagt circa 1100 m² en is gelegen op de 1ste tot en met de 4de verdieping.

Keys Reim heeft dit gebouw geacquireerd namens een van haar fondsen onder management. CityState is als lokale adviseur naast de acquisitie ook verantwoordelijk voor het commerciële asset management van het gebouw. Square Four is verantwoordelijk voor het property management. Keys Reim is een Europees real estate investment en asset management organisatie en houdt kantoor in Parijs.

Mans Vroom, partner bij CityState: ‘De timing van de acquisitie was cruciaal en uitdagend aangezien de renovatie van Berlage Vastgoed in volle gang was. Daarom zijn wij dan ook erg blij dat we voor iedereen gekomen zijn tot een positieve uitkomst van deze transactie. De verdiepingshoogte en de flexibele indeelbaarheid van de verdiepingen maken dit gebouw uniek in het centrum van Amsterdam. Er is reeds door verschillende huurders interesse getoond en we kijken er dan ook naar uit om in de komende periode het gebouw verder te optimaliseren.’

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws