Amsterdam: hoofdkantoor No Excess naar BP Amsterdam Osdorp

23 Maart 2016 –  Business Park Amsterdam Osdorp is door het Nederlandse kledingmerk No Excess gekozen als locatie van haar hoofdkantoor. Onlangs is gestart met de bouw van het nieuwe bedrijfspand. Het pand wordt gebouwd op een speciale waterkavel van 0,9 hectare, aan alle zijden omringd door water. Het nieuwe onderkomen van No Excess heeft een totale vloeroppervlakte van circa 4000 m². Naar verwachting zal het fashionbedrijf eind 2016 haar bedrijfsactiviteiten naar Business Park Amsterdam Osdorp verhuizen.

No Excess is in 1988 opgericht en al in de regio gevestigd. Het modebedrijf groeide echter uit zijn jasje en zocht een nieuwe locatie voor uitbreiding. Business Park Amsterdam Osdorp is mede door de goede bereikbaarheid en ligging ten opzichte van Schiphol een geschikte locatie voor internationale fashionbedrijven. Het nieuwe bedrijfspand van No Excess is een energiezuinig pand. Zo zal het kantoor opgebouwd worden uit diverse materialen met als speerpunten hout en beton. Hierdoor verwacht het fashionbedrijf een stoere en tegelijk warme omgeving te creëren waarin de kledingcollecties het best tot zijn recht komen. Het kledingmerk voor mannen wordt in ongeveer 40 landen in de wereld verkocht en heeft meer dan 2000 verkooppunten en diverse shop-in-shops in Europa. Op het hoofdkantoor van No Excess werken 35 mensen.

Business Park Amsterdam Osdorp is circa 20 hectare groot en gelegen in Amsterdam Nieuw-West. Momenteel zijn er zo’n 20 bedrijven op het terrein gevestigd waaronder McDonalds, Taylor Guitars, Focus Amsterdam, Sanquin Bloedvoorziening, Corning Life Sciences, een tiental lokale ondernemers en binnenkort ook het China Center Hotel.
Het park wordt beheerd door regionale gebiedsontwikkelaar SADC.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws