Amsterdam: Certitudo koopt 3 kantoorgebouwen in Amstel III

8 Maart 2018: Certitudo Capital heeft drie panden in Amsterdam gekocht voor zijn eigen vastgoedportefeuille en breidt hiermee zijn eigendomspositie binnen het Amstel III-gebied verder uit.

Het kantoor aan de Paasheuvelweg 5 bestaat uit 2800 m² kantoorruimte en 54 parkeerplaatsen en is volledig verhuurd aan Ikea Beheer, dat hier zijn landelijke hoofdkantoor heeft gevestigd.

Paasheuvelweg 39-50 bestaat uit circa 4000 m² kantoorruimte en 54 parkeerplaatsen en is verhuurd aan diverse partijen met kort lopende huurcontracten.

Paasheuvelweg 8 bestaat uit circa 2500 m² kantoorruimte en 44 parkeerplaatsen en is onder andere verhuurd aan mode-ontwerpster Monique Collignon.

Deze kantoren staan in het kantoren- en bedrijvengebied Amstel III. Amstel III is onlangs een nieuwe weg ingeslagen met een geleidelijke transformatie van monofunctioneel werkgebied naar een gemengd (hoog)stedelijk werkwoongebied in de kantorenzone, en een gemengd werkgebied in de bedrijvenzone. Hiermee krijgt het gebied een nieuwe impuls.

In 2014 is hiervoor het bestemmingsplan aangepast, waardoor horeca, detailhandel, hotels nu ook tot de mogelijkheden in het gebied behoren. Certitudo heeft in de afgelopen periode meerdere eigendommen verworven in Amstel III, totaal circa 40.000 m² kaveloppervlak. Hiermee is Certitudo nauw betrokken bij deze gebiedstransformatie.

Certitudo Capital, opgericht in 2002, is een particuliere projectontwikkelaar en vastgoedbelegger uit ’s-Hertogenbosch. het bedrijf is actief op het gebied van zowel commercieel als residentieel vastgoed, grondposities en overname van bestaande vastgoedportefeuilles c.q. -vennootschappen.

 

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws