Amsterdam: Body & Fit huurt in Q-Port van NSI

24 januari 2020 – NSI heeft een huurovereenkomst gesloten met Body & Fit in kantoorgebouw Q-port. Het bedrijf huurt 1550 m² op de vierde verdieping.

Het kantoor van in totaal 12.700 m² ligt aan de Kingsfordweg 42-117 in Amsterdam Sloterdijk. Door deze huurtransactie is Q-Port volledig verhuurd.

Body & Fit is een specialist in sportvoeding en voedingssupplementen en verhuist in het eerste kwartaal van 2020 van Heerenveen naar Amsterdam. Het bedrijf heeft voor Q-Port gekozen vanwege de grote vloeren, de gemeenschappelijke voorzieningen en de goede bereikbaarheid. De verhuizing draagt bij aan de internationale groeistrategie.

Q-Port ligt op een zichtlocatie langs de A10 en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het pand in Amsterdam Sloterdijk is begin 2018 aangekocht door NSI. Het gebied verandert in hoog tempo van business district naar unieke stadswijk. NSI werkt in een gezamenlijke coalitie van (woning-)ontwikkelaars, ondernemers en de gemeente Amsterdam aan deze locatie van de toekomst.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws