Amsterdam: Atlaspark volledig verhuurd

19 november 2014 – NOV Downhole Eurasia Limited huurt unit A4 van het grootschalige multimodale districenter Atlaspark aan de Casablancaweg 12 te Amsterdam. NOV tekende een 5-jarige huurovereenkomst voor de huur van 6651 m² bedrijfsruimte, 910 m² mezzanine, 21 m² was/kleedruimte en 223 m² kantoorruimte.
Door de bovenstaande verhuurtransacties is het 110.000 m² omvattende project Atlaspark dat DHG op risico ontwikkelde volledig en langjarig verhuurd. In de nabije omgeving van het Atlaspark treft DHG voorbereidingen voor de ontwikkeling van een soortgelijk project.
NOV Downhole is onderdeel van de Amerikaanse multinational National Oilwell Varco met haar hoofdkantoor in Greater Sharpstown, Houston, Texas. Het is een wereldwijde leverancier van apparatuur en onderdelen die worden gebruikt in de olie- en gasboringen, olieveld services en levert supply chain integratie diensten aan de upstream olie- en gasindustrie. Het bedrijf is actief op meer dan 1200 locaties verspreid over zes continenten.
DHG heeft tevens een 5-jarige huurovereenkomst gesloten voor unit A1 met GE Aviation Materials, Inc. Unit A1 bestaat uit 7209 m² bedrijfsruimte, 925 m² mezzanine en 471 m² was-/kleedruimte.
GE Aviation Materials, een dochteronderneming van General Electric, heeft haar hoofdkantoor in Evendale, Ohio. GE Aviation is leverancier van vliegtuigmotoren en biedt motoren voor het merendeel van de commerciële vliegtuigen. GE Aviation is onderdeel van het General Electric conglomeraat, zijnde een van de grootste bedrijven ter wereld.
GE Aviation Materials Inc. werd in deze transactie geadviseerd door Cushman en Wakefield.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws