Amsterdam/Almere: Urban Industrial koopt bedrijfspanden

14 Februari 2018 – Urban Industrial heeft onlangs twee industriële panden verworven van de Amsterdamse projectontwikkelaar COD.

De panden, die beide langjarig zijn verhuurd, zijn gelegen aan de Backupstraat 25 in Amsterdam en de Beemsterweg 8 in Almere.

Het object aan de Backupstraat bedraagt 10.406 m² verhuurbaar vloeroppervlakte en is onderdeel van het strategisch aan het IJ gelegen Cornelis Douwes bedrijventerrein in Amsterdam-Noord. Het object in Almere is gelegen op bedrijventerrein Hollandse Kant en bestaat uit 6365 m² verhuurbaar vloeroppervlakte.

Richard Baltus, managing partner Urban Industrial: “Deze acquisitie draagt bij aan de verdere groei van onze portefeuille en geeft een belangrijke impuls aan onze lange termijn strategie in Amsterdam Noord.”

Enno Otten, directeur COD: “De snelheid en voortvarendheid waarmee we deze deal met Urban Industrial hebben kunnen doen, past goed bij de werkwijze van COD. Door een beleggingspartner als UI te kiezen bij de aan- en verkoop van deze locaties, heeft COD voor haarzelf interessante ontwikkelkansen kunnen creëren.”

De totale portefeuille van Urban Industrial heeft inmiddels een waarde van meer dan € 260 mln.

 

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws