Amsterdam: 100 koopappartementen op kavel 4G

6 Juli 2016 – KondorWessels Vastgoed (VolkerWessels) heeft een optieovereenkomst getekend met de gemeente Amsterdam. Het betreft kavel 4G in het Amstelkwartier. Op die locatie worden circa 100 koopappartementen ontwikkeld en een parkeergarage.

De nettomaandlasten voor de koper komen uit tussen € 750 en € 950. Zo wordt ingespeeld op  de groeiende vraag naar betaalbare koopwoningen voor 1- en 2-persoonshuishoudens in Amsterdam. KondorWessels Vastgoed ontwikkelde al eerder twee projecten in de nieuwe Amsterdamse stadswijk. Op de kavels 3A en 4C zijn onder andere 106 sociale huurappartementen, een school met kinderdagverblijf, commerciële ruimtes en 39 koopwoningen gerealiseerd.

4G in Amstelkwartier
Het Amstelkwartier ligt in Overamstel. Dit is een nieuwe wijk in stadsdeel Oost waar de komende jaren in totaal zo’n 5000 woningen komen. In het Amstelkwartier zijn naast woningen, voorzieningen als een basisschool, een kleine haven, een stadspark, winkels, een hotel en andere horecagelegenheden. Verschillende elementen maken dit een aantrekkelijk gebied voor woningbouw. Het ligt aan de Amstel, het centrum is dichtbij, het is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn veel cultuurhistorische panden.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws